0
X

Ilmainen
toimitus

Ei minimirajaa!
Koko Euroopassa!

Turvallinen
maksutapahtuma

Klarna ja PayPal
Luottokortilla

Nopea
palautus

Voit palauttaa ostetun
korun helposti ja nopeasti

1. Kuluttajalla on 14 päivän kuluessa oikeus vetäytyä yhteydenpitovälineen avulla solmitusta sopimuksesta syytä ilmoittamatta.
2. Vetäytymisoikeus päättyy 14 päivän kuluttua siitä päivästä lukien, jona tavara saapui kuluttajalle.
3. Palautusoikeuden käytön määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksen vetäytymisoikeuden käyttämisestä ennen vetäytymismääräajan päättymistä.
4. Huomaa, että kuluttajan tulee palauttaa tavara myyjälle viimeistään 14 päivän kuluessa palautusilmoituksen tekemisestä!
5. Kuluttaja saa tuotteeseen tutustuakseen käyttää sitä tavalla, joka on tuotteen olemuksesta, ominaisuuksista ja toimimisesta vakuuttumiseksi tarpeen. Sitä varten kuluttajan tulisi käsitellä ja käyttää tavaraa vain siten, kuin hänen sallittaisiin se tavanomaisesti tehdä myymälässä. Siten pyydämme palauttamaan tavaran käyttämättömänä, tuotekyltein varustettuna, asianmukaisena ja mahdollisuuksien mukaan alkuperäispakkauksessa!
6. Tavaran palauttamiseen liittyvistä kustannuksista vastaa kuluttaja!
7. Tuotteesta maksettu summa palautetaan kuluttajan samalle pankkitilille, käyttäen sitä maksutapaa, jota kuluttaja maksun suorituksessa käytti. Raha palautetaan viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen saapumisesta myyjälle.