0
X

Ilmainen
toimitus

Ei minimirajaa!
Koko Euroopassa!

Turvallinen
maksutapahtuma

Klarna ja PayPal
Luottokortilla

Nopea
palautus

Voit palauttaa ostetun
korun helposti ja nopeasti

Ehdot

1. Viron velvoiteoikeuslain mukaan myyjä vastaa tavaran sellaisesta sopimusehtoja vastaamattomuudesta, joka ilmenee 2 vuoden kuluessa siitä, kun tavara luovutettiin ostajalle. Tällöin edellytetään, että 6 kuukauden aikana siitä päivästä lukien, jona tavara luovutettiin ostajalle, ilmennyt sopimusehtojen vastaamattomuus oli olemassa jo tavaran luovutuksen aikaan, mikäli tällainen edellytys ei ole tavaran tai puutteen olemuksen kanssa selvästi ristiriidassa.
2. Kuluttajalla on oikeus puutteellisen tavaran osalta esittää SiberGoldille valituksia 2 vuoden aikana tavaran luovutuksesta lukien. Valitus tulee esittää viipymättä, ei kuitenkaan myöhemmin kuin 2 kuukauden kuluessa siitä, kun tavaran puute havaittiin! Havaitessaan puutteen tulee kuluttajan ottaa kohtuulliset apukeinot käyttöön tavaran säilymiseksi ja suojaamiseksi, ml. pidättymään puutteellisen tavaran käytöstä, mikäli tavaran käyttö huonontaa sen kuntoa entisestään.
3. Valituksen esittämisen yhteydessä ensimmäisten kuuden kuukauden aikana tavaran ostajalle luovuttamisesta lukien maksaa tavaran korjaamiseen tai vaihtamiseen liittyvät kustannukset, ennen kaikkea kuljetus-, posti-, työ- ja materiaalikustannukset, aina myyjä. Seuraavan 1,5 vuoden aikana nämä kustannukset maksaa myyjä vain siinä tapauksessa, että valitus oli perusteltu.
4. SiberGold ei ole vastuussa, jos tuote on vaurioitunut ostajan syystä tai huolimattomuudesta; vioista, jotka ovat aiheutuneet tuotteen käyttötarkoituksen vastaisen käytön seurauksena tai tuotteen luonnollisesta fyysisestä kulumisesta tavanomaisessa käytössä.
5. Mikäli myyjä ja kuluttaja eivät pääse keskenään sovintoon, on kuluttajalla oikeus kääntyä toimivaltaisen valvontaviranomaisen puoleen, joka on Latvian kuluttajansuojavirasto. Kuluttajariitalautakunnan toimivaltaan kuuluu sellaisten kuluttajan ja yrittäjän välillä solmitusta sopimuksesta seuraavien kiistojen ratkaiseminen, joita osapuolet eivät ole kyenneet ratkaisemaan sopimalla. Kuluttaja voi käyttää kiistojen ratkaisemisessa myös Euroopan unionin internet-pohjaista kiistojenratkaisuympäristöä ODR (Online Dispute Resolution), jonne pääsee tästä http://ec.europa.eu/odr

Valituksen esittäminen

Mikäli Sinun tilaamassasi tuotteessa ilmenee puute, lähetä meille siitä ilmoitus TÄSTÄ.
Vastaamme Sinun valitukseesi ensi tilassa, joka tapauksessa viimeistään 15 päivän kuluessa!

kodulehe, e-poe loomine, logo, seo, facebook tegemine